Over mij en mijn werk


Mijn naam is Carry Premsela, heb een relatie, 2 kinderen en 2 kleindochters.

ik kom uit een creatief nest. Mijn vader was fotograaf, mijn broer is kunstschilder en muzikant en mijn zus zingt en maakt muziek.
Eerder al heb ik amateurtoneel gespeeld, muziek gemaakt, getekend etc. etc. Kortom ik creëer graag.
Het werken met mensen is een rode draad in mijn leven. Ik geniet van de interactie en observeer graag mensen.

De fotografie is pas later een deel van mijn leven geworden.
In 2007 ben ik me gaan verdiepen in webdesign.
Mijn eerste project was natuurlijk een eigen site. Om die site inhoud te geven, ben ik toen ook met fotograferen begonnen.
In eerste instantie hield ik me vooral bezig met macro en natuurfotografie.

In de loop van de tijd is de fotografie echt mijn passie geworden. Ik heb me steeds verder ontwikkeld, door anderen laten inspireren en workshops gevolgd.

Hierdoor houd ik me inmiddels, met heel erg veel plezier, ook bezig met portret-, straat-, bruids- en evenementenfotografie.
Ik geniet er van om vooral creatief met camera, licht en model/situatie aan de gang te zijn.

Fotograferen is voor mij contact hebben. Als we beide op ons gemak zijn en we daardoor echt contact hebben, dan word ik heel blij en krijgen we de mooiste foto’s.

Omdat ik mezelf wil blijven verbeteren, volg ik het werk van mijn idolen, ga ik naar lezingen en neem actief deel aan workshops.

Jaren geleden heb ik, op de fotoclub, Erik van Tienhoven van Weezel leren kennen ( www.voedsel-fotografie.nl ). We hadden al snel de “fotografische” klik en hij heeft mij heel veel over dit prachtige vak geleerd. Naast de technische kennis heeft hij me gestimuleerd met mijn gevoel te werken. Te durven experimenteren. Fouten te durven maken en daar weer van te leren. We hebben nog steeds regelmatig contact, laten elkaar ons werk zien en genieten.