Werkwijze


Mijn werkwijze voor, tijdens en na de shoot ziet er als volgt uit

Brainstormen
Fotograferen is voor mij een zaak van samen werken, dus beginnen we met brainstormen.
Welke wensen heb je betreft de foto’s en shoot?
Hoe wil je op de foto?
Waar wil je op de foto?
Wat zijn de mogelijkheden?
Vragen waar we samen invulling aan gaan geven. Je kunt ook voor alleen een brainstorm-uurtje kiezen omdat je wel ooit een shoot wilt, maar nog geen idee hebt wat, hoe en bij wie. Dat uurtje bied ik je gratis aan.

Opnamedag
Mijn werktijden zijn flexibel: dat betekent dat de opnamen overdag gemaakt kunnen worden maar we kunnen ook besluiten bij zonsopgang/-ondergang of ’s nachts op pad te gaan, geen probleem voor CreaPictures. Alles voor het beste, mooiste resultaat!

We overleggen tijdens de opnames, ik laat je de opnames ter plekke zien, zodat je kunt meekijken wat ik aan het doen ben.
Na de opnames gaan we op de computer de foto’s bekijken, de eerste selectie doen we ook samen.

Bewerking
Nu ga ik voor het eerst alleen aan de slag: de foto’s die we hebben uitgezocht ga ik waar nodig bewerken, om ze nog mooier te maken.

Afsluiting
De bewerkte foto’s stuur ik je digitaal toe.